Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Access Consciousness

 

"Az Access nem gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása, a test gyógyulása és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségéből, nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát."                 Gary Duglas

"Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magadat, mint végtelen lényt, aki valójában vagy és abban, hogy lekezd alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad."

Ez a módszer egyszerűen megnyit téged a tudatosság felé. Az alapja tulajdonképpen egy energetikai kezelés, ami a fejen lévő 32 pont gyengéd érintésével segíti, az ott raktározott különböző blokkok oldását és lehetőséget biztosít arra, hogy azok ne jelenhessenek meg ott újra. Képes feloldani minden téves berögzülést, hitrendszert, amik gátolnak a fizikai, lelki és szellemi fejlődésben. Azáltal, hogy megszűnnek ezek a gátló tényezők, megnyílunk a tudatosság számára, ami így már akadálytalanul áramolhat rajtunk keresztül, meggyógyítva először önmagunkat, majd átsugározva rajtunk keresztül, másokat is. Hogy az elakadás miben nyilvánul meg, teljesen mindegy. Lehet fizikai, valamilyen betegség, akut vagy krónikus, lehet lelki, frusztráltság, depresszió, alacsony önértékelés, a tudatosság nem tesz megkülönböztetést. Ahol tudatosság van ott nincs más számára hely.                           

A kezelés olyan, mint egy finom masszázs, csak a fejen, ellazít, feltölt, megtisztít és beindítja a megfelelő folyamatokat. A pontok érintésével működésbe lépnek az úgynevezett bárok (32 pont-32 bár) és még legalább egy hétig a kezelés után is oldódnak, tisztulnak.                                                                                                    

A kezelésen kívül nagyon hatékony eszköze még az Accessnek a kérdések feltevése. Ezek a kérdések ugyan azt teszik igazából, mint a bárok érintése, azaz nyitottá tesznek a tudatosság, vagyis a végtelen lehetőségek felé. A kérdések egyszerűek, magad is megfogalmazhatod őket, de én is tudok segíteni benne. Például: hogyan lehetne ez még ennél is jobb? A kérdések azért nagyszerűek, mert nem zárnak be úgy, mint az esetleges válaszok, éppen ezért nem is kell megválaszolnod őket, egyszerűen csak nyitottnak maradni, bármire ami érkezik majd. Itt a figyelem a lényeg. Ha figyelsz, jelen vagy, ha jelen vagy, akkor élsz. Akkor élsz csak igazán!

Egy szó mint száz, az Access a tudatossághoz való hozzáférést segíti, ami a valódi Önmagad. Ha pedig találkozol Vele, a gyógyulás elkerülhetetlen. :)